Mark Florussen, particuliere opdrachtgever Terneuzen

'Ik voelde me écht klant.'
Mark Florussen, Terneuzen

  • CLICK_TO_ENLARGE dsc_1415 kopie.jpg

'Regelmatig zagen we busjes van Gebr. Simons in de buurt staan. Bijvoorbeeld bij Bakker Schot. We hoorden positieve verhalen over de samenwerking. Dit gaf ons vertrouwen.

Toch gaven we ook een klusbedrijf de kans een offerte uit te brengen. Uiteindelijk geloofden we meer in de kwaliteit van een aannemingsbedrijf zoals Gebr. Simons. De offerte was ook zeer reël. Na de bouwvak van 2011 is Simons gestart. De opdracht was het vervaardigen van een nieuw dak, in dezelfde oude stijl. Werkzaamheden:

  • nieuwe dakisolatie
  • nieuwe dakpannen
  • nieuwe goten
  • weghalen schoorsteen
  • trespa boeiboorden en windveer

Tijdens de werkzaamheden heeft Gebr. Simons een lek opgelost wat er al jaren zat. Een heerlijk gevoel! Na een paar weken was Simons klaar met het werk. Op verzoek mocht de stelling nog even blijven staan, zodat ik nog nét mijn schilderwerk kon afronden. Dat noem ik nog eens flexibiliteit. Voor de huur hoefden we niet eens extra te betalen. Dat was ook zo met het afvoeren van puin. Dit zouden we zelf doen, maar uiteindelijk heeft Simons dit opgepakt. Het zijn de kleine dingen ...

Bovendien werkten de vaklui van Simons erg netjes. Niet alleen aan het einde van de dag werd troep opgeruimd, maar ook tussendoor. Grotere materialen, maar ook spijkers werden opgeruimd. Dit hebben we wel eens anders meegemaakt. Het gaf ons een veilig gevoel. Aan de medewerkers op de werkvloer konden we ook alles vragen. De timmermannen waren erg vriendelijk. Alles werd volgens afspraak gedaan. Op de werkvloer, maar ook vanuit kantoor. De planning van de werkzaamheden, telefoontjes en ook de facturen kregen we op de afgesproken momenten.

Het zijn echte vaklieden. Je ziet ze nooit 2x hetzelfde doen. Het is altijd in 1x goed. De fijne samenwerking speelde ik door aan mijn collega en daar wordt nu een verbouwing door Simons uitgevoerd. Gebr. Simons: duidelijk, netjes, gewoon goed!'

Please update your Flash Player to view content.

Aannemingsbedrijf Gebr. Simons BV
Wervenweg 10 | 4551 MC Sas van Gent

T 0115-61 28 85
T 0115-67 50 90
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bouwgarant kopieLogo NCK 4KL VCA2 456-logo-bouwend-nederland