Dhr. en Mevr. Van Hoey, Gent (België)

'Gebr. Simons geeft vertrouwen en kwaliteit.'
Dhr. en Mevr. Van Hoey, Gent (België)

  • CLICK_TO_ENLARGE van hoey_verkleind.jpg

'We wonen in Gent, maar onze binding met Zeeuws-Vlaanderen is groot. De hele familie woont aan de Nederlandse grens. Ook heeft Marc er gewerkt. Onze woning is in stijl van de Nieuwe Zakelijkheid gebouwd en ik ben grote bewonderaar van architect Gerrit Rietveld. En ook van schilder Piet Mondriaan. Deze stijl laten we graag terugkomen in onze woning. Dit vergt wel wat specialisme. Daarom heb ik veel gelezen over de kwaliteit van restauratie. Zeeuwen bleken sterke renovatietechnieken te kennen. We hebben veel rondgekeken in Zeeuws-Vlaanderen om woningen te bekijken. Bovendien ontdekte ik dat er in Nederland speciale cursussen rondom ketensamenwerking bestaan. Ik hecht hier veel waarde aan. Alle facetten onder één dak.

Via een collega-aannemer hoorden we de naam Simons vallen. De offerte van Gebr. Simons was correct en gedetailleerd. Er was niets te verbergen. Ook maakten ze een prima werkplan. Mede door het lidmaatschap van BouwGarant straalde het bedrijf direct vertrouwen uit. Door het Belgisch BTW-nummer, vermelding in het Belgisch Handelsregister en goede referenties gingen we een samenwerking aan.

Werkzaamheden Gebr. Simons:

Mei 2011 - april 2012

  • isoleren plat dak
  • isoleren kruipkelder
  • uitkappen voegen gevel
  • opnieuw voegen gevel
  • renoveren vensterbanken
  • renoveren kleine 'stijl' platforms
  • afbraak en hermetselen bloembakken

Gebr. Simons is een gedegen firma. Alle mensen, ook de onderaannemers, waren zo open. Zo spraakzaam. We hadden er direct vriendschap mee. De betrokkenheid was sterk. Het klikte. Het klikte echt. Met Cor Simons, maar ook met alle medewerkers op de werkvloer. Het was een zeer vlotte samenwerking. De coördinerende rol voerde Simons goed uit. Ze hielden knap toezicht.

Een restauratie is net als het opknappen van een oldtimer. Je komt onverwachte zaken tegen. Gebr. Simons ging hier soepel mee om. Bij extra problemen, hanteerde Gebr. Simons de zachte hand aan de zachte prijs. Dat werkt fijn. Ook zijn de werkmensen echte specialisten. De voorgevel is zeer uniek gemetseld. Dit zie je niet vaak bij een woning. Het is iets extra's en daar zijn we trots op. Ook de veiligheid viel op. Zelfs bij buurtbewoners. Zo'n veilige en professionele bouwstelling hadden ze nog nooit gezien!

Bij Gebr. Simons geven ze extra service. Cor Simons kwam bijvoorbeeld speciaal naar Gent om de steen voor de bloembakken te presenteren. Nét dat extra's. Het zijn de kleine dingen... Aannemingsbedrijf Gebr. Simons geeft vertrouwen en kwaliteit!'

Please update your Flash Player to view content.

Aannemingsbedrijf Gebr. Simons BV
Wervenweg 10 | 4551 MC Sas van Gent

T 0115-61 28 85
T 0115-67 50 90
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bouwgarant kopieLogo NCK 4KL VCA2 456-logo-bouwend-nederland